Pes = tvor vítací

06.04.2016 20:01

Nebo ne?

 

Když přijdete domů, skáče vám pes radostí po hlavě? Štěká radostí a může se uvrtět? A stane se vám to i v případě, že pes NEBYL doma sám?

Pokud se vrátíme domů poté, co byla Ajka doma sama, může se samozřejmě zbláznit, vrtí ocasem i zadkem, běhá od jednoho k druhému a ňafá radostí. Ale když byl jeden z nás s Ajkou doma, je celá situace jiná! Představte si, že přijdete domů, přivítá vás dvounohé osazenstvo domácnosti, ale pes nikde. Odložíte batoh, sundáte si bundu a pes nikde. Dojdete do obyváku, sednete si na gauč a PES NIKDE. Ano, to se u nás opravdu běžně stává. A stává se to zejména v situaci, že:

a) Ajka má za sebou velký výlet

b) Ajka už je po jídle

c) je po dvacáté hodině večer

Dodatek: při současném splnění více bodů a zejména při současném splnění všech bodů je velmi vysoká pravděpodobnost, že se pes neobjeví vůbec. A nepřijde ani po oslovení. Vlastně pokud v bytě nějakého psa najdete, bude to jen jeho atrapa umístěná zpravidla na psím pelechu v přepravce nebo na koberci pod gaučem. Tato atrapa neožije ani po oslovení ani po doteku. Ale zaručeně jí budou smrdět pacičky. :)

 

S doplňováním fotek jsme stále pozadu. Doplněny byly nějaké loňské letní výlety, výpad do Orlických hor a všelijaké procházky.

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek